Brug for hjælp med din booking?

Du har booket via en af de bookingsider, som viser priser på trivago. Klik på et af nedenstående links for at komme videre til deres kundeservice.

Hvordan trivago fungerer

trivago er en hotelsøgemaskine og prissammenligningsside.

Vi scanner 200+ bookingsider, så som Expedia og Booking.com for at hjælpe dig med at finde den bedste pris. Når du har fundet et hotel, som du synes om, kan du klikke på det tilbud, som du ønsker at benytte dig af, og vil blive ført direkte videre til bookingsiden, hvor du kan gennemføre din reservation.

trivago er gratis at bruge. Der tilføjes ingen ekstra udgifter eller omkostninger i forhold til priserne vist på vores internetside.

Er priserne på trivago pr. person i værelset eller for hele opholdet pr. nat?

Vi viser prisen pr. nat for det samlede antal personer og værelser, som du har søgt efter.

Var dette hjælpsomt?
Tak!
Hvilke skatter og gebyrer er inkluderet i prisen vist på trivago?

Udvalgte skatter og gebyrer er ikke inkluderet på vores danske hjemmeside.

Eventuelle transaktionsgebyrer er ikke inkluderet i prisen, vi viser på vores internetside, da disse varierer fra booking til booking, alt efter hvilken betalingsmetode brugeren benytter og selve bookingsiden.

Vær venlig at dobbelt-tjekke alle informationer på bookingsiden, inden du foretager din reservation. Vi anbefaler også, at du vælger at betale i din foretrukne valuta for at undgå unødvendige transaktionsgebyrer. For yderligere information kontakt venligst bookingsiden, som udbyder det tilbud, som du ønsker at benytte dig af. Du kan finde kontaktoplysningerne på de meste populære bookingsider på trivago ved at klikke her. 

Var dette hjælpsomt?
Tak!
Hvordan kan jeg søge efter hoteller, hvor kæledyr er tilladt?

På trivago kan du finde “Kæledyr tilladt” filtret ved at klikke på “Flere filtre”. Kæledyr tilladt” filtret finder du under kategorien “Hotelfaciliteter” i menuen i venstre side.I nogen tilfælde vil du skulle kontakte bookingsiden eller hotellet direkte for at sikre, at de tillader netop din kæledyrstype.

Var dette hjælpsomt?
Tak!
Hvordan kan jeg kontakte et hotel direkte?

Du kan finde et hotels hjemmeside og telefonnummer i hotellets profil på trivago ved at klikke på “Alle priser” eller på smiley’en og derefter “Detaljer”.

Var dette hjælpsomt?
Tak!
Kan jeg sammenligne hoteller ud fra deres afstand til et bestemt sted?

Ved at søge efter en destination i søgefeltet, eller ved at skrive en adresse i “Adresse” feltet i menuen til venstre, kan du sammenligne hoteller ud fra deres afstand til dit valgte sted.

Ovenover resultaterne kan du bruge drop-down menuen til at vise resultaterne efter afstand ved at vælge “Sorter efter Afstand”.

På trivago vises afstande i fugleflugtslinje fra ét punkt til et andet og afspejler derfor ikke afstanden til fods eller i bil.

Var dette hjælpsomt?
Tak!

Jeg vil gerne foretage en booking

Vil du foretage en booking?

Som hotelsøgemaskine sammenligner trivago mere end 1.000.000 hoteller for at hjælpe dig med at finde det ideelle sted. Ved at bruge filtrene i menuen til venstre kan du indsnævre din søgning efter antal stjerner, maks. pris pr. nat og meget andet.

Vi sammenligner også tilbud fra mere end 200+ bookingsider, bl.a. Expedia og Booking.com. Når du har fundet et tilbud, som du ønsker at benytte dig af, skal du blot klikke på prisen for at blive ført videre til bookingsiden, hvor du kan gennemføre reservationen direkte med dem.

Du kan starte din søgning her!

God hoteljagt!

Var dette hjælpsomt?
Tak!
Vil du vide mere om et specifikt tilbud på vores side?

Kontakt venligst den bookingside, som udbyder det tilbud, du er interesseret i, med dit spørgsmål, inklusiv spørgsmål angående betalingsmetode. Du kan finde kontaktoplysningerne på de mest populære bookingsider på trivago ved at klikke her.

Som hotelsøgemaskine scanner trivago mere end 200 bookingsider, såsom Expedia og Booking.com for at hjælpe dig med at finde det ideelle hotel til den bedste pris. Når du har fundet et tilbud, som du gerne vil benytte dig af, kan du klikke på det for at blive sendt videre til den bookingside, som har tilbuddet, og reservere direkte hos dem.

Var dette hjælpsomt?
Tak!
Vi du vide mere om bookingsiden, som tilbyder det tilbud, du er interesseret i?

trivago sammenligner priser fra mere end 200 bookingsider og for mere end 1 mio. hoteller, hvilket dækker langt størstedelen af det globale online hotelmarked. Vores mål er at hjælpe dig med at finde det ideelle hotel til den bedste pris. For at kunne gøre det, sigter vi efter at have den mest omfattende oversigt over tilgængelige hoteltilbud.

For at sikre at vores prissammenligning er effektiv, er det kun bookingsider, som er dokumenteret pålidelige, som vises på trivago. Derfor gennemgår hver bookingside et tjek, inden den vises på siden, og vi kontrollerer derfor løbende hver side.

Bemærk venligst, at som hotelsøgemaskine og prissammenligning er trivago ikke involveret i bookingprocessen imellem brugeren, bookingsiden og selve hotellet og kan derfor ikke på nogen måde drages finansielt ansvarlig for transaktioner imellem disse parter.

Var dette hjælpsomt?
Tak!
Leder du efter de bedste tilbud og tips?

Du kan finde toptilbud, hotelanbefalinger og rejseinspiration på trivagos hotelblog Checkin. Klik her for at se mere.

Var dette hjælpsomt?
Tak!

Jeg har foretaget en booking og har brug for hjælp

trivago er en hotelsøgemaskine og prissammenligningsside og er derfor ikke involveret i selve bookingen. Efter du har fundet et godt tilbud på trivago, bliver du ført videre til bookingsiden, som udbyder tilbuddet (fx Expedia eller Booking.com), hvor du foretager selve reservationen direkte med dem. For at sikre din online sikkerhed gemmer vi ingen optegnelser af transaktioner foretaget igennem bookingsiderne og kan ikke få adgang til eller ændre din booking på nogen måde.

Leder du efter din bookingbekræftelse?

Du bliver nødt til at kontakte bookingsiden, du har reserveret hotellet igennem for at få udleveret din bekræftelse. Du kan finde kontaktoplysninger på populære bookingsider på trivago ved at klikke her.

Vi anbefaler også, at du tjekker dit spam-filter for at se, om bekræftelsen er havnet der.

Hvis du ikke kan huske hvilken bookingside, som du benyttede, kan du søge på trivago efter samme datoer for at se hvilke bookingsider, som udbyder tilbud på det hotel, som du har booket. Du kan også kigge i din browsers historik fra den dag, du bookede opholdet for at finde den bookingside, som du benyttede.

Du kan også tjekke din bankoversigt, da navnet på bookingsiden evt. står nævnt ved siden af betalingen for opholdet.

Var dette hjælpsomt?
Tak!
Vil du afbestille eller ændre din booking?

Du skal kontakte den bookingside, som du har benyttet til at booke hotellet, for at ændre eller afbestille din reservation. Du kan finde kontaktoplysningerne på de mest populære bookingsider ved at klikke her. 

For at identificere, hvilken bookingside du har benyttet, kan du tjekke din bekræftelsesmail, hvorpå navnet på bookingsiden fremgår. Tjek venligst også i dit spamfilter, hvis du ikke har modtaget den i din indbakke.

Hvis du ikke kan finde din bookingbekræftelse, kan du søge på trivago efter de datoer og hoteller, som du har booket, for at se hvilke bookingsider, som udbyder tilbud. Du kan også kigge i din browsers historik fra den dag, du bookede opholdet for at finde den bookingside, som du benyttede

Du kan også tjekke din bankoversigt, da navnet på bookingsiden evt. står nævnt ved siden af betalingen for opholdet.

Var dette hjælpsomt?
Tak!
Har du spørgsmål om din booking?

Du skal kontakte den bookingside, som du har benyttet til at booke hotellet, hvis du har spørgsmål. Du kan finde kontaktoplysningerne på de mest populære bookingsider ved at klikke her. 

For at identificere hvilken bookingside, du har benyttet, kan du tjekke din bekræftelsesmail, hvorpå navnet på bookingsiden fremgår. Tjek venligst også i dit spamfilter, hvis du ikke har modtaget den i din indbakke.

Hvis du ikke kan finde din bookingbekræftelse, kan du søge på trivago efter de datoer og hoteller, som du har booket, for at se hvilke bookingsider, som udbyder tilbud. Du kan også kigge i din browsers historik fra den dag, du bookede opholdet, for at finde den bookingside, som du benyttede.

Du kan også tjekke din bankoversigt, da navnet på bookingsiden evt. står nævnt ved siden af betalingen for opholdet.

Var dette hjælpsomt?
Tak!
Oplever du problemer med din reservation?

Vi er kede af at høre, at du oplever problemer med din reservation.

Oplever du problemer med den bookingside, hvor du har foretaget din booking, så klik her for at give os besked om problemet. Vi sætter pris på at høre din feedback om en given bookingside, og vores kundeservice team står klar til at hjælpe dig med, hvordan du kan håndtere problemet.

Hvis du oplever problemer med din reservation på grund af en fejl vist på trivago, se mere i næste afsnit.

Var dette hjælpsomt?
Tak!

Jeg har opdaget en fejl på trivago

Klikkede du på en pris på trivago og blev ført videre til en bookingside, som viste en anden pris?

For at hjælpe dig med at finde den bedste pris på det ideelle hotel opdaterer vi konstant de tusindvis af priser, som vi importere fra mere end 200 bookingsider for mere end 1 million hoteller. Selvom vi gerne ville kunne garantere 100 % konsistens i priserne, er dette desværre ikke muligt. Har du tjekket efter, om prisforskellen kunne skyldes én af følgende ting?

1) Bemærk venligst, at trivago viser prisen pr. nat for det samlede antal personer og værelser, som du har søgt efter.

2) Det er muligt, at der er skatter og gebyrer, som ikke er inkluderet i den viste pris på trivago. For mere information se venligst nærmere under afsnittet “Hvordan trivago fungerer” ovenfor.

Bemærk venligst, at som hotelsøgemaskine og prissammenligningsside garanterer trivago ikke de priser, som sammenlignes på vores side.

Opdager du en prisforskel, kontakt da venligst vores kundeservice, så de kan undersøge problemet hurtigst muligt. Med din hjælp kan vi forbedre søgninger på trivago for alle vores brugere.

Var dette hjælpsomt?
Tak!
Har du klikket på et tilbud på trivago og blevet sendt videre til et andet hotel på bookingsiden?

Det kan desværre ske, at vores brugere sendes videre til et forkert hotel. når de klikker på et tilbud. Vi samarbejder tæt med bookingsiderne for konstant at optimere dette.

Giv os besked ved at klikke her, så undersøger vi sagen hurtigst muligt. Med din hjælp kan vi forbedre trivago for alle vores brugere. .

Var dette hjælpsomt?
Tak!
Har du fundet ukorrekt information på vores webside?

Vi er kede af at høre, at du har oplevet problemer med vores webside. Måske har du fundet et hotel, som ikke længere har en pool eller tillader deres gæster at medbringe kæledyr.

Giv os besked ved at klikke her og oplyse os om hotellets navn og adresse, så undersøger vi det nærmere hurtigst muligt. Med din hjælp kan vi forbedre trivago for alle vores brugere.

Var dette hjælpsomt?
Tak!

Andre henvendelser

Måske oplever du et problem på trivago, som ikke er dækket af de ovenstående emner? Måske arbejder du for en online bookingside og vil gerne have vist jeres priser i vores prissammenligning eller har andre ønsker om et samarbejde med trivago?

Klik her for at sende os en besked. Vores kundeservice team svarer gerne på dine spørgsmål.