Her finder du verdens billigste femstjernede hoteller

November 17, 2015

Danskerne rejser som aldrig før, og hvorfor ikke nyde lidt ekstra luksus på turen, hvis muligheden byder sig? En undersøgelse fra hotelsøgesiden www.trivago.dk viser dig, hvor du finder flest femstjernede luksushoteller, samt hvilke lande, som tilbyder de billigste femstjernede hoteller. Tag et kig på listen, hvis du mangler inspiration til et rejsemål, hvor du får lidt mere luksus for pengene.

kort-femstjernede-hoteller

Ud af de 900.000+ hoteller, som er registreret på www.trivago.dk indtager Beijing, en førsteplads på listen over byer, som tilbyder flest femstjernede hoteller. I alt tilbyder den kinesiske hovedstad mere end 200 femstjernede hoteller, som er registreret på trivago. Andenpladsen indtages af Kinas næststørste by, Shanghai mens Istanbul i Tyrkiet løber med en tredjeplads.

Ser vi på hvile lande, som tilbyder den største andel af femstjernede hoteller ligger Egypten og De Forenede Arabiske Emirater øverst på listen. Begge lande har mere end 10 procent femstjernede hoteller ud af deres samlede antal hoteller. Tredjepladsen indtages af Singapore.

 

Billig luksus i Bulgarien

Du finder de billigste femstjernede hoteller i Bulgarien. Her betaler besøgende i gennemsnit 835 kr. for to personer i femstjernet dobbeltværelse. Bulgarien byder på mange forskellige oplevelser: Hvad end du foretrækker bade- og strandferie ved Sortehavet, storbyferie i hovedstaden Sofia eller skiferie i populære skiområder såsom Bansko, Borovets og Pamprovo.

Nord for Bulgarien finder vi Rumænien, som sniger sig ind på en andenplads over lande med de billigste femstjernede hoteller. Her kan du ligeledes nyde skønne sandstrande ved Sortehavet og gå på oplevelse i den spændende hovedstad, Bukarest. Vil du have ski under fødderne byder Rumænien også på flere muligheder. Besøg f.eks. Predeal, Brasov og Baisoara.

Malaysia ligger på tredjepladsen. Selvom denne destination ligger lidt længere væk, kan de lækre 5-stjernede hoteller, måske alligevel friste til at tage den lange flyvetur. Shop i hovedstaden Kuala Lumpur og tag på snorkling-tur ud for Malaysias eksotiske øer. Her får du luksushotel til en gennemsnitspris på 1.000 kr. for to personer i dobbeltværelse.

Billigste-hoteller

Dyre femstjernede hoteller i Maldiverne

I den anden ende af listen finder vi landene med de dyreste femstjernede hoteller. Her indtager Maldiverne en sikker førsteplads. Ønationen er kendt for sine mange luksushoteller, og den gennemsnitlige pris for to personer i dobbeltværelse ligger på hele 9.505 kr. Denne pris er over 5.000 kr. højere end listens anden dyreste destination, USA, som tilbyder en femstjernet gennemsnitspris på 3.849 kr. for to personer.

Dyreste-hoteller

Om undersøgelsen

Gennemsnitspriserne gælder et standard dobbeltværelse for to personer per nat og er baseret på søgninger på trivago fra oktober 2014 frem til september 2015. Undersøgelsen inkluderer lande med mere end 30 femstjernede hoteller, for at sikre et validt prisgennemsnit.

 

Billeder i høj opløsning

Om trivago
Rejsende finder deres ideelle hotel til den bedste pris på www.trivago.dk. Hver måned hjælper trivago over 120 millioner brugere med at sammenligne priser fra mere end 200 hotelbookingsider. I gennemsnit sparer rejsende 36 % per booking ved at benytte trivago. Over 1 million hoteller og 175 millioner hotelanmeldelser fra hele verden er inkluderet i søgningerne på trivago.

Denne pressemeddelelse må publiceres med henvisning til www.trivago.dk. Skriv til vibe.fogh-andersen@trivago.dk for at modtage pressemeddelelser fra trivago.

Similar articles

Hvor skal du hen i påsken?

En nylig undersøgelse fra hotelsøgesiden www.trivago.dk giver et indblik i danskernes rejseplaner for påsken 2017. Opgørelsen viser, at europæiske hovedstæder er populære valg blandt danskerne. London

tHPI: Denne destination er den dyreste i norden

En nylig opgørelse over hotelpriser fra www.trivago.dk viser, at Island fortsat stiger i popularitet. Fra marts 2011 til marts 2017 er hotelpriserne på Island steget med hele 137 %.  Til sammenligning

Undersøgelse: Hvordan rejser vi i vinterferien?

En undersøgelse fra hotelsøgesiden www.trivago.dk har taget temperaturen på danskernes rejseplaner for vinterferien 2017. Vi foretrækker især Thailand og Spanien, hvis rejsen skal fyldes med sol og sa