trivago Awards 2017: Danmarks Bedste Hoteller

November 14, 2016

Brugeranmeldelser får stadig større indflydelse på vores valg af hotel. Erfaringer fra tidligere besøgende giver os et godt indblik i, hvilken oplevelse vi kan forvente, når vi kommer til hotellet. Derfor kårer trivago.dk Danmarks Bedste Hoteller på baggrund af gæsteanmeldelser.

Danmarks Bedste Hoteller 2017

Listen er udarbejdet ud fra trivago Rating Index, som samler gæsteanmeldelser fra flere forskellige online bookingsider i en samlet score. På den måde sikres en bred og objektiv vurdering af hotellerne.

Johannes Thomas, som er administrerende direktør hos trivago, forklarer: “Vi aggregerer og analyserer over 175 millioner hotelanmeldelser fra hotelbookingsider over hele verden. Dette giver os et tydeligt indblik i, hvad hotellerne gør godt.”  Han tilføjer: “trivago Awards anerkender de hoteller, som tilbyder en enestående oplevelse til deres gæster, og vi er stolte og glade for at kunne fremhæve disse hoteller.”

Danmarks bedste hoteller spænder bredt fra femstjernede luksushoteller i byen til hyggelige gårdhoteller på landet. De ti hoteller har dog alle en ting tilfælles: De har modtaget årets mest positive anmeldelser fra tidligere gæster. Listen kan bruges som inspiration til alle, som ønsker besøge skønne danske hoteller. Her kan findes noget for enhver smag og pengepung.

10. Nimb

10-nimb

Billede: http://trv.to/8on-

Nimb Hotel er udformet som et hvidt, marokkansk palads og ligger i Tivoli med udsigt til den smukke have. Hotellets 17 værelser og suiter er unikt indrettede og måler fra 23 og helt op til 240 kvadratmeter.

Find hotellet på trivago: http://trv.to/8i0W

 

9. Ruths Hotel

9-ruths

Billede: http://trv.to/8mBb

Ruths Hotel i smukke Gl. Skagen tilbyder fantastisk mad, smuk natur og venligt personale. Hotellet er åbent hele året og tager sig charmerende ud i alle årstider. Hotellet har spaafdeling samt to populære restauranter: Gourmet og Brasserie.

Find hotellet på trivago: http://trv.to/8i0X

 

8. Bandholm Hotel

8-bandholm

Billede: http://trv.to/8ooK

Bandholm stammer helt tilbage fra 1886 og ligger ideelt placeret med udsigt over Smålandsfarvandet. Hotellet består af 42 værelser og er indrettet med lyse farver i romantisk, landlig stil. Flere af suiterne tilbyder privat jacuzzi og havudsigt.

Find hotellet på trivago: http://trv.to/8i1v

 

7. Fru Larsen

7-fru-larsen

Billede: http://trv.to/8mB8

Fru Larsen består af 16 værelser og suiter. De er alle er indrettede i varme farver og flere værelser har egen pejs. Fru Larsen Hotel har tilknyttet en restaurant af samme navn, som er meget populær blandt besøgende og lokale (husk at bestille bord).

Find hotellet på trivago: http://trv.to/8i0Z

 

6. Villa Provence

6-villa-provence

Billede: http://trv.to/8mB6 og http://trv.to/8mB7

Villa Provence ligger i Aarhus’ kanalkvarter og tilbyder sydfransk stemning i topklasse. Hotellet består af 39 unikke værelser, og der serveres en lækker, franskinspireret morgenmad, som indgår i prisen. Hotellet har en hyggelig baggård med springvand, potter og planter.

Find hotellet på trivago: http://trv.to/8i0-

 

5. Bøjden Cottage

5-bojden

Billede: http://trv.to/8mB4 og http://trv.to/8mB5

Bøjden Cottage er en renoveret bondegård, der ligger ideelt mellem marker tæt ved stranden. Her får du traditionel, landlig idyl udenfor og moderne design indenfor. Hotellet består af tre store dobbeltværelser med egen terrasse.

Find hotellet på trivago: http://trv.to/8i10

 

4. Boutique Postgården

4-postgaarden

Billede: http://trv.to/8oo0 og http://trv.to/8mB3

Postgården består af 16 værelser, der er dekorerede i forskellige temaer. Tjek ind på Karen Blixen værelset, som er inspireret af ”Den Afrikanske Farm” eller indlogér dig på værelset med det uskyldige navn ”Det Første Kys”. Flere af værelserne har store himmelsenge.

Find hotellet på trivago: http://trv.to/8seq

 

3. Lunds Hotel

3-lunds-hotel

Billede: http://trv.to/8mAS

Lunds Hotel ligger i Bogense direkte ud til marinaen og havnebadet. Hotellet består af 6 skønne dobbeltværelser med badekar, egen terrasse og mulighed for ekstra opredning. Hotellet har også en hyggelig café tilknyttet.

Find hotellet på trivago: http://trv.to/8i1b

 

2. Bolding Apartments

2-bolding

Billede: http://trv.to/8myV

Bolding Apartments består af 5 moderne lejligheder med eget køkken og bad. Hotellet er en del af en økologisk drevet bondegård. Som gæst kan du bl.a. tjekke ind i ”Den Gamle Hestestald” eller ”Den Gamle Lade”.

Find hotellet på trivago: http://trv.to/8i1c

 

1. Stella Maris

1-stella-maris

Billede: http://trv.to/8myi

Stella Maris var nummer 3 på listen over Danmarks Bedste Hoteller sidste år. I år løber de med førstepladsen. Hotellet ligger i hyggelige Svendborg med smuk udsigt over de sydfynske øhav. Stella Maris består af 36 skønne værelser og en restaurant med fransk-nordisk køkken.

Find hotellet på trivago: http://trv.to/8i1m 

 

Om undersøgelsen

trivago Awards er baseret på trivago Rating Index. Rangeringen viser en aggregering af 175 millioner online anmeldelser fra forskellige bookingsider. Alle vurderinger omregnes på en skala fra 1 til 100. Det betyder at hotelanmeldelser på tværs af bookingsider kan sammenlignes. Den danske rangliste er baseret på mere end 700 tusinde online anmeldelser af danske hoteller i perioden 1. september 2015 til 31. august 2016. Hoteller med over 100 anmeldelser er inkluderet i listen.

 

Alle priseksempler tager udgangspunkt i overnatninger fra d. 1.-2. december 2016. Ved hoteller, som har krav om et ophold på minimum 2 nætter er prisen vist pr. nat for et ophold fra d. 1.-3. december 2016.

Om trivago

Rejsende finder deres ideelle hotel til den bedste pris på www.trivago.dk. Hvert år hjælper trivago over 1,4 milliarder brugere med at sammenligne priser fra mere end 250 hotelbookingsider. I gennemsnit sparer rejsende 36 % per booking ved at benytte trivago. Over 1 million hoteller og 175 millioner hotelanmeldelser fra hele verden er inkluderet i søgningerne på trivago.

Denne pressemeddelelse kan publiceres med henvisning til trivago.

Similar articles

Hvor skal du hen i påsken?

En nylig undersøgelse fra hotelsøgesiden www.trivago.dk giver et indblik i danskernes rejseplaner for påsken 2017. Opgørelsen viser, at europæiske hovedstæder er populære valg blandt danskerne. London

tHPI: Denne destination er den dyreste i norden

En nylig opgørelse over hotelpriser fra www.trivago.dk viser, at Island fortsat stiger i popularitet. Fra marts 2011 til marts 2017 er hotelpriserne på Island steget med hele 137 %.  Til sammenligning

Luksus til lavpris: 10 femstjernede hoteller til under ...

Prisen stiger ofte i takt med graden af luksus. Dog kan du være heldig at finde femstjernede hoteller til overkommelige priser. I samarbejde med hotelsiden www.trivago.dk har vi samlet 10 billige luks