tHPI: Billige hoteller i Aarhus på trods af kulturfest

February 7, 2017

En ny opgørelse fra hotelsøgesiden www.trivago.dk viser, at hotelpriserne i Aarhus er faldet sammenlignet med sidste år. Dette på trods af de mange kulturelle aktiviteter, som i øjeblikket finder sted i smilenes by, i anledning af titlen som Kulturhovedstad 2017.

Heldigvis for de besøgende i Aarhus, har byens status som Europas Kulturhovedstad 2017 indtil videre ikke haft indflydelse på hotelpriserne. Både januar og februar i år har været præget af lavere hotelpriser sammenlignet med 2016.

Den gennemsnitlige pris pr. nat for et dobbeltværelse for to personer i Aarhus ligger på 970 kr. i februar. I januar lå prisen på 936 kr. Til sammenligning lå de gennemsnitlige priser sidste år på 996 kr. i januar 2016 og 994 kr. i februar. De aktuelle priser er således hhv. -2 % og -5 % lavere end sidste år. Til sammenligning er de aktuelle hotelpriser i København steget med +7 % sammenlignet med februar 2016.

De lave hotelpriser er en god anledning til at komme afsted og opleve de mange spændende kulturelle tilbud, som Aarhus deler ud af i 2017. Trivagos blog, Room5, har samlet 9 skønne hoteller i Aarhus, som udgør en perfekt base, for at udforske byens kulturtilbud.

Aarhus er nomineret som Europas Kulturhovedstad 2017 af Europa-Kommissionen. Derudover er Pafos på Cypern også udnævnt som kulturhovedstad for 2017.

Læs mere om trivago Hotel Price Index her.

Se flere hoteller i Aarhus her.

Similar articles

tHPI: Engelske hotelpriser er fortsat faldende

En ny opgørelse fra hotelsøgesiden www.trivago.dk viser, at hotelpriserne er fortsat faldende siden Brexit i juni 2016. London var sidste år den dyreste by blandt de 25 mest søgte europæiske destinati

Hvor skal du hen i påsken?

En nylig undersøgelse fra hotelsøgesiden www.trivago.dk giver et indblik i danskernes rejseplaner for påsken 2017. Opgørelsen viser, at europæiske hovedstæder er populære valg blandt danskerne. London

tHPI: Denne destination er den dyreste i norden

En nylig opgørelse over hotelpriser fra www.trivago.dk viser, at Island fortsat stiger i popularitet. Fra marts 2011 til marts 2017 er hotelpriserne på Island steget med hele 137 %.  Til sammenligning