Tag et kig ind i fremtiden: 6 high-tech-hoteller

January 12, 2016

Hotelsøgesiden www.trivago.dk har samlet 6 hoteller, som er indrettede med robot checkin service, 3D hologram-kommunikationssystemer, varmedetektorer og trådløse opladningsmuligheder til alle dine teknologiske gadgets. Vil du have et indblik i fremtidens hoteloplevelse, så tjek ind på et af disse 6 high-tech-hoteller.

Yotel New York City (New York, USA)

Yotel New York City      

Kun tre gader fra Times Square finder du Yotel New York Hotellet bryster sig af at tilbyde luksus, som alle har råd til. Det skyldes bl.a. hotellets robot-piccolo-og-receptionist, Yobot, som ikke kræver nogen løn. Yobot sikrer en smidig check in, og tager sig kærligt af din bagage, hvis du f.eks. skal have den opbevaret, efter du har chekket ud. Værelserne er indrettede i en japansk, moderne stil, med tanke for detaljerne. Det kommer bl.a. til udtryk i den pladsbesparende seng, som ved et tryk på en knap forvandles til en sofa, og derved forvandler soveværelse til stue. Hotellet tilbyder en bar og roof top terrasse, som serverer sushi, snaks og kolde drinks.

Læs mere og se priser her

Hotellet: http://imgec.trivago.com/contentimages/press/images/exterior_yotel.jpg
Checkin: http://imgec.trivago.com/contentimages/press/images/checkin_yotel.jpg
Bagageservice: http://imgec.trivago.com/contentimages/press/images/jorvik_march.jpg
Værelse: http://imgec.trivago.com/contentimages/press/images/yotel_room.jpg 

 

 

Eccleston Square (London, Storbritannien)

Eccleston Square

Hotel Eccleston Square i London er en perfekt kombination af fortid og fremtid. Hotellet er indrettet i en smuk georgiansk bygning fra starten af det 19. århundrede. Værelserne er møbleret med smukke møbler i mørk eg, der går godt i spænd med bygningens arkitektur. Den klassiske stil betyder dog ikke, at du skal gå ned på teknisk udstyr. Forsyn dig med roomservice via iPads, slap af i din king-size-massage-seng, og se fantastiske billeder på værelsets plasma-TV med surroundsound. Du kan styre alt fra rummets lys og lyd til temperaturer fra dit lille kontrolpanel ved sengebordet.

Læs mere og se priser her

iPad: http://imgec.trivago.com/contentimages/press/images/ecclestion_velador.jpg
Elevator: http://imgec.trivago.com/contentimages/press/images/ecclestion_ascensor.jpg
Værelse: http://imgec.trivago.com/contentimages/press/images/ecclestion_habitacion.jpg
Bar: http://imgec.trivago.com/contentimages/press/images/ecclestion_bar.jpg

 

NH Collection Madrid Eurobuilding (Madrid, Spanien)

NH Collection

NH Collection i Madrid er et moderne firstjernet hotel, der er et godt bud på, hvordan fremtidens hoteller kommer til at se ud. Hotellet er en del af ”the living lab project”, som går ud på at være på forkant med den teknologiske udvikling inden for hotelbranchen og tilbyde den bedste teknologiske brugeroplevelse for gæsterne. Lobbyens lysudsmykning ændres hele tiden og udgør således et levende, futuristisk lysshow, der bl.a. kan tage sig ud som en lystunnel. Det firestjernede hotel tilbyder 431 komfortable værelser, der selvfølgelig er veludstyrede med gadgets. Oplad din mobil trådløst og tal med receptionen face-to-face. Hotellets konferencelokaler tilbyder 3D telesystemer, som giver gæster mulighed for at interagere med folk over hele verden via 3D hologrammer.

Læs mere og se priser her

Lobby: http://imgec.trivago.com/contentimages/press/images/eurobuilding_LEDlobbyscreen.jpg
Værelse: http://imgec.trivago.com/contentimages/press/images/eurobuilding_room.jpg
Pool: http://imgec.trivago.com/contentimages/press/images/eurobuilding_pool.jpg

 

Burj Al Arab Jumeirah (Dubai, Forenede Arabisker Emirater)

Burj Al Arab

Med en højde på 322 meter er Burj Al Arab er ikke bare et af verdens højeste hoteller, det er utvivlsomt også et af verdens mest luksuriøse. Hotellet er flere gange blevet kaldt verdens eneste 7-stjernede hotel og består udelukkende af suiter, der varierer i størrelser mellem 169 og 780 kvadratmeter. Nyd en formidabel middag lavet med råvarer, som er fløjet ind fra alle verdenshjørner. Udsigten over den arabiske golf fra hotellets stilfulde restaurant, Al Muntaha, er intet mindre end imponerende. Du kan dog kun få adgang til Burj Al Arab, hvis du har booket en suite eller har en reservation i restauranten.

Læs mere og se priser her

Hotellet: http://imgec.trivago.com/contentimages/press/images/burjalarab_exterior.jpg
Sky bar: http://imgec.trivago.com/contentimages/press/images/burjalarab_skybar.jpg
Suite: http://imgec.trivago.com/contentimages/press/images/burjalarab_presidentialsuite.jpg

 

Hotel 1000 (Seattle, USA)

hotel_1000

Hotel 1000 er et moderne luksushotel i storbyen Seattle. Værelserne er udsyrede med varmedetekterer, så du ikke bliver taget på sengen af rengøringspersonalet eller lignende. Vil du være på den sikre side, kan du aktivere den elektroniske udgave af do-not-disturb-skiltet, blot ved at trykke på en knap. Hotellet byder desuden på virtuel golfklub, som lader dig spille på 50 af verdens bedste golfbaner uden at skulle forlade hotellet. Slap af i deres ”Spaahh”, hvor du kan nyde forskellige ansigts- og kropsbehandlinger. Efter massage, trimning og iblødsætning kan du tage et smut forbi hotellets bar og restaurant, som serverer et bredt udvalg af amerikanske retter og cocktails.

Læs mere og se priser her

Hotellet: http://imgec.trivago.com/contentimages/press/images/hotel1000_exterior.jpg
Værelse: http://imgec.trivago.com/contentimages/press/images/hotel1000_room.jpg
Golf: http://imgec.trivago.com/contentimages/press/images/hotel1000_virtualgolf.jpg

 

Blow Up Hall 5050 (Poznań, Polen)

blow_up_hall

Blow Up Hall kombinerer kunst, restaurant og hotel i en gammel industribygning, som er renoveret med inspiration fra Michelangelo Antonionis film ”Blow Up”. Hotellet har ingen egentlig reception og værelserne har ingen numre. I stedet for en nøgle får du en iPhone, når du tjekker ind. Denne leder dig hen til dit værelse, låser dig ind – og fungerer desuden som din egen personlige guide under hele opholdet. Telefonen viser dig gerne rundt på kunstudstillingen, fortæller om bygningens historie som bryggeri, og informerer dig, hvis der er interessante events på programmet. Hotellet tilbyder i alt 22 lækre værelser og suiter, som er unikt indrettede i sorte og hvide nuancer.

Læs mere og se priser her

Værelse: http://imgec.trivago.com/contentimages/press/images/habitacion_blow.png
Hotellet: http://imgec.trivago.com/contentimages/press/images/exterior_blow.jpg
Lobby: http://imgec.trivago.com/contentimages/press/images/bar_blow.png

 

Om trivago
Rejsende finder deres ideelle hotel til den bedste pris på www.trivago.dk. Hver måned hjælper trivago over 120 millioner brugere med at sammenligne priser fra mere end 200 hotelbookingsider. I gennemsnit sparer rejsende 36 % per booking ved at benytte trivago. Over 1 million hoteller og 175 millioner hotelanmeldelser fra hele verden er inkluderet i søgningerne på trivago.

Denne pressemeddelelse må publiceres med henvisning til www.trivago.dk. Skriv til vibe.fogh-andersen@trivago.dk for at modtage pressemeddelelser fra trivago.for at modtage pressemeddelelser fra trivago.

 

Similar articles

Få råd til mere hotel i Beograd

Serbiens smukke hovedstad har længe været et ukendt rejsemål for danskerne, men hemmeligheden så småt ved at slippe ud. Beograd ligger på bredderne af floderne Sava og Donau, der præger bylivet med de

Hvor skal du hen i påsken?

En nylig undersøgelse fra hotelsøgesiden www.trivago.dk giver et indblik i danskernes rejseplaner for påsken 2017. Opgørelsen viser, at europæiske hovedstæder er populære valg blandt danskerne. London

tHPI: Denne destination er den dyreste i norden

En nylig opgørelse over hotelpriser fra www.trivago.dk viser, at Island fortsat stiger i popularitet. Fra marts 2011 til marts 2017 er hotelpriserne på Island steget med hele 137 %.  Til sammenligning