Få råd til mere hotel i Beograd

May 9, 2016

Serbiens smukke hovedstad har længe været et ukendt rejsemål for danskerne, men hemmeligheden så småt ved at slippe ud. Beograd ligger på bredderne af floderne Sava og Donau, der præger bylivet med de mange bådrestauranter og barer. Nyd en forlænget weekend med grillet kød og serbisk rødvin, oplev de smukke ortodokse kirker, besøg Nikola Tesla-museet og kast dig ud i nattelivet under åben himmel. Hotelsøgesiden www.trivago.dk har samlet 8 hyggelige hoteller med en fantastisk atmosfære til billige penge, så der er råd til mere.

 

YOLOstelYolo5I en herskabslejlighed på 3. sal finder du YOLOstel, som har fået sit navn fra mottoet You Only Live Once. Her kan du overnatte i små sovesale med køjesenge til seks personer eller leje dit eget private værelse. Farveskalaen er bred; værelserne er dekoreret i forskellige temafarver, fra skrigende rød til blød lavendel. YOLOstel ligger ved siden af Kalemegdan parken og er omgivet af caféer og restauranter, så du behøver ikke bevæge dig langt væk for at opleve byens puls.

http://ie1.trivago.com/contentimages/press2/images/Yolo3.jpg
http://ie1.trivago.com/contentimages/press2/images/Yolo.jpg
http://ie1.trivago.com/contentimages/press2/images/Yolo5.jpg

Læs mere om hotellet her: http://www.trivago.dk/beograd-444550/hotel/yolostel-3196522

 

Hostel BongoBongo3

Hostel Bongo ligger på den store Terazijegade i byens centrum. Følg den brostensbelagte sti og du kommer direkte ind i hostellets hyggelige baggård, hvor du nemt kan spendere mange timer. Stedet er moderne og farverigt indrettet, der er 24 timers reception, og så er der gratis rakia, når du ankommer. Nyd en øl i solen, og oplev den smukke by, som ligger for foden af din hoveddør.

http://ie1.trivago.com/contentimages/press2/images/Bongo2.jpeg
http://ie1.trivago.com/contentimages/press2/images/Bongo4.jpeg
http://ie1.trivago.com/contentimages/press2/images/Bongo3.jpeg

Læs mere om hotellet her: http://www.trivago.dk/beograd-444550/hotel/bongo-3179202

 

Boutique RoomsBoutique-rooms

Med fokus på design, komfort og service har Boutique Rooms slået sig op, som en mere luksuriøs overnatningsmulighed i Beograd. Stedet har sin egen populære restaurant med udendørs terrasse, hvor du også kan starte dagen ud med morgenmad. Hotellet ligger centralt, midt på den smukke, centrale republikplads, kun et par minutters gang fra de mest kendte attraktioner i byen.

http://ie1.trivago.com/contentimages/press2/images/Boutique-rooms.jpeg
http://ie1.trivago.com/contentimages/press2/images/Boutique-rooms3.jpeg

Læs mere om hotellet her: http://www.trivago.dk/beograd-444550/hotel/boutique-rooms-4451506

Jump INNJump-Inn2

Nær hovedbanegården, i det spændende og alternative kvarter, Savamala, finder du hotellet Jump INN. Værelserne er præget af smukt design og enkle detaljer, men er samtidig indrettede med moderne faciliteter. For eksempel er alle værelser udstyret med et Smart TV, der kan forbindes til din laptop, tablet eller smartphone. Hotellets restaurant er dekoreret med fotografier af olympiske højde- og længdespringere, der har inspireret til navnet Jump INN.

http://ie1.trivago.com/contentimages/press2/images/Jump-Inn2.jpeg
http://ie1.trivago.com/contentimages/press2/images/Jump-Inn.jpeg

Læs mere om hotellet her: http://www.trivago.dk/beograd-444550/hotel/jump-inn-2896911

 

Trip&Sleep Hosteltrip-and-sleepTrip&Sleep Hostel slog dørene op sidste sommer og har siden været et populært sted at overnatte, især for solo-backpackere og grupper, der rejser sammen. Hostellet ligger i et hyggeligt kvarter, har egen have og en bar i kælderen. Receptionen er åben 24 timer i døgnet, og personalet står klar til at hjælpe med at arrangere udflugter og pubcrawls. Her kan du også møde hostellets lille hund, som elsker at få opmærksomhed fra gæsterne.

http://ie1.trivago.com/contentimages/press2/images/trip-and-sleep-3.jpg http://ie1.trivago.com/contentimages/press2/images/trip-and-sleep5.png http://ie1.trivago.com/contentimages/press2/images/trip-and-sleep.png

Læs mere om hotellet her: http://www.trivago.dk/beograd-444550/hotel/trip—sleep-3371091

 

White Owl Hostelwhite-owlWhite Owl er et funky hostel indrettet i retro- og vintagestil, hvor der er kælet for detaljerne. De rummelige værelser og sovesale er både farverige og inspirerende, og udenfor finder du hostellets have, hvor du kan nyde en kold øl eller bare slappe af. Personalet gør alt for, at du skal føle dig hjemme, og i de hyggelige omgivelser er det også svært andet. Hostellet ligger i Skardalija, som er Beograds boheme-kvarter, så der er masser af restauranter og caféer at udforske i området.

http://ie1.trivago.com/contentimages/press2/images/white-owl2.jpg
http://ie1.trivago.com/contentimages/press2/images/white-owl6.jpg
http://ie1.trivago.com/contentimages/press2/images/white-owl3.jpg
http://ie1.trivago.com/contentimages/press2/images/white-owl4.jpg
http://ie1.trivago.com/contentimages/press2/images/white-owl.jpg

Læs mere om hotellet her: http://www.trivago.dk/beograd-444550/hotel/white-owl-4716302

 

ArkaBarka Hostelarkabarka

Vil du prøve noget helt særligt under dit ophold i Beograd, skal du bo på ArkaBarka, som er et flydende hostel. Hotellet har panoramaudsigt over floden og ligger i en af Beograds mange parker med en hyggelig café og bar, der også er åben for de lokale. Fra hostellet kan du nemt besøge de mange bådrestauranter og –barer, som Beograd er blevet så kendt for.

http://ie1.trivago.com/contentimages/press2/images/white-owl2.jpg
http://ie1.trivago.com/contentimages/press2/images/white-owl6.jpg
http://ie1.trivago.com/contentimages/press2/images/white-owl3.jpg
http://ie1.trivago.com/contentimages/press2/images/white-owl4.jpg
http://ie1.trivago.com/contentimages/press2/images/white-owl.jpg

Læs mere om hotellet her: http://www.trivago.dk/beograd-444550/hotel/white-owl-4716302

 

Om trivago
Rejsende finder deres ideelle hotel til den bedste pris på www.trivago.dk. Hver måned hjælper trivago over 120 millioner brugere med at sammenligne priser fra mere end 200 hotelbookingsider. I gennemsnit sparer rejsende 36 % per booking ved at benytte trivago. Over 1 million hoteller og 175 millioner hotelanmeldelser fra hele verden er inkluderet i søgningerne på trivago.

Denne pressemeddelelse må publiceres med henvisning til www.trivago.dk. Skriv til vibe.fogh-andersen@trivago.dk for at modtage pressemeddelelser fra trivago.

Similar articles

Tag et kig ind i fremtiden: 6 high-tech-hoteller

Hotelsøgesiden www.trivago.dk har samlet 6 hoteller, som er indrettede med robot checkin service, 3D hologram-kommunikationssystemer, varmedetektorer og trådløse opladningsmuligheder til alle dine tek

Hvor skal du hen i påsken?

En nylig undersøgelse fra hotelsøgesiden www.trivago.dk giver et indblik i danskernes rejseplaner for påsken 2017. Opgørelsen viser, at europæiske hovedstæder er populære valg blandt danskerne. London

tHPI: Denne destination er den dyreste i norden

En nylig opgørelse over hotelpriser fra www.trivago.dk viser, at Island fortsat stiger i popularitet. Fra marts 2011 til marts 2017 er hotelpriserne på Island steget med hele 137 %.  Til sammenligning