Hvor skal du hen i påsken?

April 3, 2017

En nylig undersøgelse fra hotelsøgesiden www.trivago.dk giver et indblik i danskernes rejseplaner for påsken 2017. Opgørelsen viser, at europæiske hovedstæder er populære valg blandt danskerne.

London, Berlin og Hamborg er vores favoritdestinationer, når påskeferien skal planlægges. De er alle nære destinationer, som er nemme at besøge, og de tilbyder nye, forskellige oplevelser for enhver smag og pengepung.

Tabellen viser de mest populære påskedestinationer blandt danskerne i 2017 og 2016. For destinationerne i 2017 vises de aktuelle gennemsnitspriser i april for et dobbeltværelse for to personer.

Sammenlignet med sidste år, er Hamborg og Paris steget i popularitet. Derudover er Budapest som noget nyt dukket op på top 10 listen over danskernes favoritdestinationer, mens Palma har forladt listen over danskernes 10 favoritdestinationer i påsken.

Ser man på prisniveauet, ligger London igen i toppen med en gennemsnitspris på 1.319 kr. for to personer i dobbeltværelse. Den billigste destination er Budapest. Her ligger gennemsnitsprisen per nat på 687 kr. for to personer i dobbeltværelse. Herefter kommer Berlin med en gennemsnitspris på 750 kr. for to personer.

London har længe været favorit hos danskere. Den engelske hovedstad har ligget på førstepladsen over favoritdestinationer i påskedagene siden 2014. I 2014 lå Berlin på danskernes førsteplads over favoritdestinationer, mens London lå på andenpladsen.

 

Om undersøgelsen

Undersøgelsen er udført med søgedatoer fra d. 19.01.2017 til d. 11.03.2017. Rejseperioden udgør påskedagene d. 13.04.2017 til d. 17.04.2017.

Om trivago

Rejsende finder deres ideelle hotel til den bedste pris på www.trivago.dk. Hvert år hjælper trivago over 1,4 milliarder besøgende med at sammenligne priser fra mere end 200 hotelbookingsider. I gennemsnit sparer rejsende 19 % per booking ved at benytte trivago. Over 1,3 millioner hoteller er inkluderet i søgningerne på trivago.

Denne pressemeddelelse eller dele heraf kan publiceres med henvisning til www.trivago.dk.

Skriv til vibe.fogh-andersen@hotmail.com  for at modtage pressemeddelelser fra trivago.

Similar articles

tHPI: Denne destination er den dyreste i norden

En nylig opgørelse over hotelpriser fra www.trivago.dk viser, at Island fortsat stiger i popularitet. Fra marts 2011 til marts 2017 er hotelpriserne på Island steget med hele 137 %.  Til sammenligning

trivago Awards 2017: Danmarks Bedste Hoteller

Brugeranmeldelser får stadig større indflydelse på vores valg af hotel. Erfaringer fra tidligere besøgende giver os et godt indblik i, hvilken oplevelse vi kan forvente, når vi kommer til hotellet. De

Luksus til lavpris: 10 femstjernede hoteller til under ...

Prisen stiger ofte i takt med graden af luksus. Dog kan du være heldig at finde femstjernede hoteller til overkommelige priser. I samarbejde med hotelsiden www.trivago.dk har vi samlet 10 billige luks