Hvor rejser danskerne hen i sommerferien?

June 24, 2016

Skolernes sommerferie står for døren, og mange danskere har allerede planlagt, hvor feriedagene skal tilbringes. Hotelsøgesiden www.trivago.dk har undersøgt, hvilke lande, byer og øer, som er mest populære blandt danskerne i år.

vacation-woman

Når danskerne søger efter hoteller baseret på lande, topper Italien, Kroatien og Spanien. Blandt storbyerne hitter Barcelona, Alanya og New York, mens ø-ferierne primært foregår på Mallorca, Kreta og Sardinien. Se danskernes top 5 favoritter fordelt på lande, øer og byer nedenfor.

Sommer-topdestinationer-2016

 

I forhold til hotelsøgninger på lande, vinder Italien. Foruden de italienske øer Sardinien og Sicilien, er Gardasøen mod nord og hovedstaden Rom populære destinationer i støvlelandet.

Når det kommer til ø-ferie, løber Mallorca med vinderpladsen. Mallorca er den største spanske ø og tilbyder underholdning i massevis. Her kan du cykle i øens centrale bjerge, feste i Magaluf på sydkysten, nyde billige tirsdagstapas i hovedbyen Palma eller slappe af med familien på paradisstrandene i Alcúdia-bugten mod nord.

Barcelona er danskernes yndling, når det kommer til storbyferier. Her får du en ideel kombination af strand og storby. Vil du besøge de store seværdigheder, såsom Sagrada Familia og Gaudiparken, så sørg for at bestille din billet online. På den måde kan du nemt springe køen over, når du på forhånd vælger, hvad tid du vil komme.

 

Sommerbilleder i høj opløsning

 

Om undersøgelsen

Data er baseret på søgninger på www.trivago.dk i perioden 1. januar 2016 til 22. maj 2016 for rejseperioden 1. juni 2016 til 31. august 2016 med en rejselængde på 7 dage eller mere.

 

Om trivago
Rejsende finder deres ideelle hotel til den bedste pris på www.trivago.dk. Hver måned hjælper trivago over 120 millioner brugere med at sammenligne priser fra mere end 200 hotelbookingsider. I gennemsnit sparer rejsende 36 % per booking ved at benytte trivago. Over 1 million hoteller og 175 millioner hotelanmeldelser fra hele verden er inkluderet i søgningerne på trivago.

Denne pressemeddelelse må publiceres med henvisning til www.trivago.dk. Skriv til vibe.fogh-andersen@trivago.dk for at modtage pressemeddelelser fra trivago.

Similar articles

Undersøgelse: Hvordan rejser vi i vinterferien?

En undersøgelse fra hotelsøgesiden www.trivago.dk har taget temperaturen på danskernes rejseplaner for vinterferien 2017. Vi foretrækker især Thailand og Spanien, hvis rejsen skal fyldes med sol og sa

Hvor skal du hen i påsken?

En nylig undersøgelse fra hotelsøgesiden www.trivago.dk giver et indblik i danskernes rejseplaner for påsken 2017. Opgørelsen viser, at europæiske hovedstæder er populære valg blandt danskerne. London

tHPI: Denne destination er den dyreste i norden

En nylig opgørelse over hotelpriser fra www.trivago.dk viser, at Island fortsat stiger i popularitet. Fra marts 2011 til marts 2017 er hotelpriserne på Island steget med hele 137 %.  Til sammenligning