Her får du mest for pengene i 2016

December 28, 2015

Få inspiration til, hvor dine rejser i 2016 skal gå hen. Hotelsøgesiden www.trivago.dk har sammenlignet brugeranmeldelser med hotelpriser og giver dig en top 10 over de storbyer, som tilbyder de bedst anmeldte hoteller til prisen.

Collage

Serbiens hovedstad Beograd topper listen over byer, som tilbyder bedst hotel for pengene. Byen ligger ved mødet mellem de to store floder Sava og Donau. Om sommeren forvandles Beograd til en stor open-air-fest med et stort udvalg af gratis udendørs festivaller. Du kan komme langt på et stramt budget i Beograd: En halv liter fadøl koster ca. 14 kr. For de historieinteresserede har Beograd en fængslende og dramatisk fortid.

Sankt Petersborg indtager en andenplads. Oplev Ruslands kulturelle storby, der er proppet med smukke, historiske bygningsværker såsom Vinterpaladset, Opstandelseskirken og Peterhofs palads. Som mange andre europæiske storbyer har Sankt Petersborg oplevet et hipsterindtog i løbet af de seneste år, så her er rig mulighed for at tage på café-tur og nyde kaffe, brygget efter alle kunstens regler. Skal du have mest muligt for pengene, bør du spørge efter en business lunch. Så får du en solid to- eller trerettersmenu til billige penge.

Rumæniens hovedstad Bukarest tilbyder ligeledes en interessant kultur og historie. Oplev de flotte ortodokse kirker og art nouveau kvarterer og nyd både hoteller og mad til billige priser. Vil du bo på luksushotel til en pris, der er til at betale, skal du gøre det her. En overnatning på et femstjernet hotel i Rumænien koster i gennemsnit 980 kr. pr. nat for to personer, mens en overnatning i et standard to- eller trestjernet hotel selvfølgelig kan gøres meget billigere.

best-value-2016-dk

”trivago Best Value Index er udarbejdet for at inspirere rejsende ved at tilbyde interessante data for rejsemål over hele verden. Ved at kombinere hotelpriser med hotelanmeldelser, får vi et enkelt overblik over rejsemål, som tilbyder gode overnatningsmuligheder til lave priser. ”

Læs mere om undersøgelsen af de billigste femstjernede hoteller her: http://imgec.trivago.com/contentimages/press/texts/trivago-data-luksushoteller.pdf

Links til billeder i høj opløsning

Collage: http://ie1.trivago.com/contentimages/press2/Collage.jpg

  1. Beograd: http://ie1.trivago.com/contentimages/press2/images/1.Serbia_Belgrade.jpg
  2. Skt. Petersborg: http://ie1.trivago.com/contentimages/press2/images/2.Russia-StPetersburg.jpg
  3. Bukarest: http://ie1.trivago.com/contentimages/press2/images/3.Romania-Bucarest.jpg
  4. Bogotá: http://ie1.trivago.com/contentimages/press2/images/4.Colombia- Botoga.jpg
  5. Marrakesh: http://ie1.trivago.com/contentimages/press2/5.Morocco-Marrakesh.jpg
  6. Warszawa: http://ie1.trivago.com/contentimages/press2/6.Poland-Warsaw.jpg
  7. Budapest: http://ie1.trivago.com/contentimages/press2/7.Hungary-Budapest.jpg
  8. Moskva: http://ie1.trivago.com/contentimages/press2/8.Russia-Moscow.jpg / http://ie1.trivago.com/contentimages/press2/8.Russia-Moscow2.jpg
  9. Santiago: http://ie1.trivago.com/contentimages/press2/9.Chile-Santiago.jpg
  10. Istanbul: http://ie1.trivago.com/contentimages/press2/images/10.Turkey-Istanbul.jpg

Om trivago Best Value City Index

Indexet er udarbejdet på baggrund af en algoritme, der inkluderer trivago Hotel Price Index (tHPI) og trivago Reputation Ranking. Det vil sige at prisen sammenlignes med gæsternes tilfredshed. Indexet præsenteres procentvis. Listen medregner destinationer med minimum 250 hoteller og 250 hotelanmeldelser per hotel. Priserne er baseret på det årlige gennemsnit for samtlige hoteller fra 2014 til 2015. Prisgennemsnittet stammer fra det internationale trivago Hotel Price Index, som viser gennemsnitsprisen for en overnatning i et standard dobbeltværelse.

Om trivago
Rejsende finder deres ideelle hotel til den bedste pris på www.trivago.dk. Hver måned hjælper trivago over 120 millioner brugere med at sammenligne priser fra mere end 200 hotelbookingsider. I gennemsnit sparer rejsende 36 % per booking ved at benytte trivago. Over 1 million hoteller og 175 millioner hotelanmeldelser fra hele verden er inkluderet i søgningerne på trivago.

Denne pressemeddelelse må publiceres med henvisning til www.trivago.dk. Skriv til vibe.fogh-andersen@trivago.dk for at modtage pressemeddelelser fra trivago.

Similar articles

Hvor skal du hen i påsken?

En nylig undersøgelse fra hotelsøgesiden www.trivago.dk giver et indblik i danskernes rejseplaner for påsken 2017. Opgørelsen viser, at europæiske hovedstæder er populære valg blandt danskerne. London

tHPI: Denne destination er den dyreste i norden

En nylig opgørelse over hotelpriser fra www.trivago.dk viser, at Island fortsat stiger i popularitet. Fra marts 2011 til marts 2017 er hotelpriserne på Island steget med hele 137 %.  Til sammenligning

trivago Awards 2017: Danmarks Bedste Hoteller

Brugeranmeldelser får stadig større indflydelse på vores valg af hotel. Erfaringer fra tidligere besøgende giver os et godt indblik i, hvilken oplevelse vi kan forvente, når vi kommer til hotellet. De