Her får du mest for pengene i 2017

December 29, 2016

Få inspiration til, hvor dine rejser i 2017 skal gå hen. Hotelsøgesiden www.trivago.dk har sammenlignet brugeranmeldelser med hotelpriser og giver dig en oversigt over destinationer, som tilbyder de bedst anmeldte hoteller til den billigste pris.

Europa

De Europæiske destinationer, hvor du får mest hotel for pengene, finder du imod øst. Priserne er som hovedregel lavere i Østeuropa, og hotellernes service og gæstfrihed lider ikke på denne bekostning. Besøg Mostar i Bosnien-Hercegovenia, som huser den smukke gamle bro Stari Most (billede 1), der oprindeligt stammer fra 1600-tallet. Broen er optaget på UNESCOs Verdensarvsliste.

Asien

Asien er kendt for at tilbyde meget for pengene, og i disse 10 byer gør det sig ekstra gældende. Besøg Mengizi, som ligger i det sydlige Cambodja. Her kan du bl.a. opleve den smukke Preah Monivong Bokor nationalpark (billede 2), som ligger lige uden for byen.

Nord- og Centralamerika

De Nord- og Centralamerikanske destinationer, som tilbyder mest værdi for pengene, består primært af Mexicanske byer. Besøg f.eks. den smukke bjergby San Cristobal eller Oaxaca, hvor du kan opleve det forstenede vandfald Hierve el Agua (billede 4).

Sydamerika

Destinationerne i Sydamerika er jævnt fordelt over flere lande. Besøg den stille, smukke bjergby Salento (billede 1), som ligger placeret små to kilometer over havets overflade. Tag også til Nazca og oplev de berømte Nazca-linjer (billede 3), som stammer fra år 450-600, og hvis formål endnu er en gåde.

Afrika

I Afrika er det især Marokko og Sydafrika, som tilbyder gode akkommodationsmuligheder til billige penge. Besøg Ouarzazate (billede 1), som bl.a. har udgjort filmsettet for Game of Thrones og Gladiator. Eller tag til det nordlige Marokko og oplev den hellige by Chefchaouen (billede 2), der udelukkende er malet i blå nuancer for at symbolisere himlen.

Oceanien

New Zealand og Australien er paradis for naturelskere. Besøg bl.a. Nelson, som ligger nær Abel Tasman nationalpark (billede 3). Parken byder på frodige skove og klare floder, såvel som brede, gyldne sandstrande. Nær Hamilton kan du opleve landskabet, som det tager sig ud i Ringenes Herre filmene (billede 9).

Oceanien billedkilder:

1. Palmerston North: © Destination Manawatu
2. New Plymouth: © Rob Tucker
3. Nelson: © Camilla Stoddart
6. Mackay: © Tourism and Events Queensland
7. Toowoomba: ©Tatters
9. Hamilton: © Hamilton Waikato Tourism

Similar articles

Hvor skal du hen i påsken?

En nylig undersøgelse fra hotelsøgesiden www.trivago.dk giver et indblik i danskernes rejseplaner for påsken 2017. Opgørelsen viser, at europæiske hovedstæder er populære valg blandt danskerne. London

tHPI: Denne destination er den dyreste i norden

En nylig opgørelse over hotelpriser fra www.trivago.dk viser, at Island fortsat stiger i popularitet. Fra marts 2011 til marts 2017 er hotelpriserne på Island steget med hele 137 %.  Til sammenligning

Undersøgelse: Hvordan rejser vi i vinterferien?

En undersøgelse fra hotelsøgesiden www.trivago.dk har taget temperaturen på danskernes rejseplaner for vinterferien 2017. Vi foretrækker især Thailand og Spanien, hvis rejsen skal fyldes med sol og sa