Danmarks bedste hoteller ifølge gæsterne

November 10, 2015

Hvad definerer et godt hotel? Stor brunchbuffet eller morgenkomplet på sengen? Brede senge med bløde, strøgne lagner eller karbad og frottemorgenkåber? Og skal det ligge i storbyen eller på landet?

Danmarks bedste hoteller

Der er mange holdninger til, hvad der gør et hotelophold perfekt. trivagos rejseblog checkin.trivago.dk har analyseret anmeldelser fra mere end 650.000 hotelgæster og på den baggrund kåret Danmarks bedste hoteller for 2015.

 

1. Nimb

1-nimb-hotel-junior-suite-bed

Hotellet er bl.a. rost for den venlige betjening, smukke, rummelige værelser og den centrale beliggenhed. Gennemsnitsprisen på trivago er 6.398 kr. pr. nat for to personer.

Billeder: http://goo.gl/WMCiG3 (Danmarks dyreste hotelsuite: http://goo.gl/nb8Ajb + http://goo.gl/wqadFz 20.000 kr. pr. nat). Find mere information her.

 

2. Villa Provence

2-Villa-Provence-room

Hotellet er bl.a. rost for den charmerende atmosfære, flotte værelser og gode placering i centrum. Gennemsnitsprisen på trivago er 1.486 kr. pr. nat for to personer.

Billeder: http://goo.gl/FFJvAd + http://goo.gl/VO1AK0. Find mere information her.

 

3. Stella Maris

3-stellamaris-room

Hotellet er bl.a. rost for den fantastiske mad og personlige service samt den storslåede beliggenhed i naturskønne omgivelser. Gennemsnitsprisen på trivago er 1.532 kr. pr. nat for to personer.

Billeder: http://goo.gl/T3xaD3 + http://goo.gl/XNrHUO. Find mere information her.

 

4. Ruths Hotel

4-Ruths3

Hotellet er bl.a. rost for de behagelige senge, fantastiske omgivelser og charmerende betjening. Gennemsnitsprisen på trivago er 2.184 kr. pr. nat for to personer.

Billeder: http://goo.gl/9sN0DS + http://goo.gl/DHhXGf + http://goo.gl/q1aiIw. Find mere information her.

 

5. Hesselet

5-hesselet-galleri-35

Hotellet er bl.a. rost for den fantastiske udsigt, venlige personale og de gode spafaciliteter. Gennemsnitsprisen på trivago er 1.332 kr. pr. nat for to personer.

Billeder: http://goo.gl/P98XQ0 + http://goo.gl/rkvIV6. Find mere information her.

 

6. Bandholm

6-Bandholm_vinter_hotellet_fra_siden

Hotellet er bl.a. rost for den lækre morgenbuffet, rolige omgivelser og søde personale. Gennemsnitsprisen på trivago er 864 kr. pr. nat for to personer.

Billeder: http://goo.gl/W39mcY + http://goo.gl/HzqMCx + http://goo.gl/arx2L5. Find mere information her.

 

7. BramslevGaard

7-Bramslev3

Hotellet er bl.a. rost for den perfekte betjening, skønne stemning og gode beliggenhed. Gennemsnitsprisen på trivago er 947 kr. pr. nat for to personer.

Billeder: http://goo.gl/K7LuiG + http://goo.gl/7uLD0U. Find mere information her.

 

8. Opus

8-opus_facade-comb

Hotellet er bl.a. rost for den moderne arkitektur, gode parkeringsmuligheder samt store, lækre værelser og badeværelser. Gennemsnitsprisen på trivago er 940 kr. pr. nat for to personer.

Billeder: http://goo.gl/DR2UXc. Find mere information her.

 

9. Hilton Copenhagen Airport

9-Hilton-Cph-Airport-Deluxe-room

Hotellet er bl.a. rost for det servicemindede personale, gode senge og som et perfekt hotel for forretningsrejsende og for folk på vej til/fra ferie. Gennemsnitsprisen på trivago er 1.943 kr. pr. nat for to personer.

Billeder: http://goo.gl/O73RX2. Find mere information her.

 

10. Gl. Skovriddergaard

10-Gl-skovridergaard-have

Hotellet er bl.a. rost for deres pragtfulde morgenmad, den fantastiske service og perfekte beliggenhed nær natur og by. Gennemsnitsprisen på trivago er 1.193 kr. pr. nat for to personer.

Billeder: http://goo.gl/F06u3i. Find mere information her.

 

Om trivago Reputation Ranking

trivago Reputation Ranking er baseret på trivago Rating Index, som viser en aggregering af online anmeldelser fra over 30 online bookingsider. Alle vurderinger omregnes på en skala fra 1 til 100, således at hotelanmeldelser på tværs af bookingsider kan sammenlignes. Den danske rangliste er baseret på mere end 650.000 online hotelanmeldelser af danske hoteller i perioden 1. oktober 2014 til 1. oktober 2015. Hoteller med over 200 anmeldelser er inkluderet i oversigten. Læs mere om trivago Reputation Ranking her.

Om trivago
Rejsende finder deres ideelle hotel til den bedste pris på www.trivago.dk. Hver måned hjælper trivago over 120 millioner brugere med at sammenligne priser fra mere end 200 hotelbookingsider. I gennemsnit sparer rejsende 36 % per booking ved at benytte trivago. Over 1 million hoteller og 175 millioner hotelanmeldelser fra hele verden er inkluderet i søgningerne på trivago.

Denne pressemeddelelse må publiceres med henvisning til www.trivago.dk. Skriv til vibe.fogh-andersen@trivago.dk for at modtage pressemeddelelser fra trivago.

Similar articles

Hvor skal du hen i påsken?

En nylig undersøgelse fra hotelsøgesiden www.trivago.dk giver et indblik i danskernes rejseplaner for påsken 2017. Opgørelsen viser, at europæiske hovedstæder er populære valg blandt danskerne. London

tHPI: Denne destination er den dyreste i norden

En nylig opgørelse over hotelpriser fra www.trivago.dk viser, at Island fortsat stiger i popularitet. Fra marts 2011 til marts 2017 er hotelpriserne på Island steget med hele 137 %.  Til sammenligning

trivago Awards 2017: Danmarks Bedste Hoteller

Brugeranmeldelser får stadig større indflydelse på vores valg af hotel. Erfaringer fra tidligere besøgende giver os et godt indblik i, hvilken oplevelse vi kan forvente, når vi kommer til hotellet. De