10 gyldne pakketips

February 8, 2016

Er du også en af dem, der sidder panisk, i sidste øjeblik, med tøj, tasker og toiletartikler spredt ud over det hele, så fortvivl ej. Der er hjælp at hente. I samarbejde med hotelsøgemaskinen www.trivago.dk har vi samlet en guide med ti nyttige pakketips samt en praktisk tjekliste.

nomad-rygsæk

1. Skriv en tjekliste

Skriv en tjekliste et par dage i forvejen eller brug en allerede eksisterende tjekliste, som du tilpasser til din rejse. Ja det virker fjollet at skrive alle ting, du skal have med, ned, men det hjælper til, at huske det hele. På samme måde, som det altid er godt at have en huskeliste med, når du handler.

2. Medbring en pengekat

Brug en mavetaske eller pengekat til pas, telefon og penge, så du altid kan have de vigtigste ejendele på dig, og hurtigt kan finde det frem, når det skal bruges.

3. Håndbagage eller kuffert?

Overvej om du kan begrænse dig og pakke småt men godt. Det er fantastisk kun at rejse med håndbagage. Især hvis du skal flyve. Både fordi du sparer tid og penge på ikke at skulle tjekke bagage ind, og fordi det er nemmere og hurtigere at komme rundt med en lille taske frem for en stor, tung kuffert. Anskaf små toiletsager med indhold på max 100 ml og en gennemsigtig toilettaske, så du kan komme nemt igennem Security Check.

4. Less is more

Mange vil helst være på den sikre side og fylder kufferten godt op med tøj, som de i sidste ende ikke bruger. Det er spild af plads, og det er irriterende at skulle slæbe rundt på ekstra kilo. Husk at du kan bære det samme tøj flere gange, og at tøjet kan vaskes. Mange hoteller og hostels tilbyder vaskeservice til rimelige priser, og du kan også snildt selv klare tøjvasken i hånden.

5. Det skal kunne hænge

Find en toilettaske med krog eller strop, hvis du skal campe eller bo på hoteller med delt bad. På den måde slipper du for, at skulle stille dine ting på gulvet, når der ikke er noget bord eller en hylde til rådighed.

6. Pak det, du først skal bruge, øverst

Ankommer du om natten, er det en god idé at pakke nattøjet og tandbørsten øverst, så du hurtigt kan kravle i seng. Hvis du ankommer om dagen, kan du have badetøj og håndklæde øverst, så det er nemt at hoppe i poolen, mens du venter på hotelværelset bliver klar.

7. Tænk i outfits

I stedet for bare at smide en masse t-shits og shorts i tasken, så prøv at tænk over, hvad der passer sammen. Tjek desuden vejrudsigten og overvej, hvad for noget tøj, du vil få brug for både i forhold til aktiviteter og temperaturer.

8. Rul tøjet sammen

Du kan spare rigtig meget plads, hvis du ruller tøjet sammen. Udnyt desuden pladsen ved f.eks. at fylde dine sko med sokker og lignende.

9. Pak i poser eller rumdelere

Købe små rumdelere eller benyt plastikposer til at organisere dine pakkenelliker. Det er en genial måde at få styr på, hvad der er hvad, og adskille det rene tøj fra det snavsede.

10. Smid ud og udskift undervejs

Rejs med ting, som du ikke er bange for at miste og smid f.eks. dine gamle sko eller bluser ud, når rejsen slutter, for at gøre plads til nye, uundværlige indkøb, som du har gjort på turen. Husk desuden en lille ekstra stofpose, hvis du ikke har plads til alle dine souvenirs i tasken.

Download trivagos pakkeliste her, og tilpas den til din egen rejse. Pakkelisten skal blot ses som en inspirationskilde. Alle rejser er forskellige, og det er derfor umuligt at lave en universal pakkeliste, som kan bruges til alle rejser.

Få mere inspiration til dine rejser på http://checkin.trivago.dk/.

Om trivago
Rejsende finder deres ideelle hotel til den bedste pris på www.trivago.dk. Hver måned hjælper trivago over 120 millioner brugere med at sammenligne priser fra mere end 200 hotelbookingsider. I gennemsnit sparer rejsende 36 % per booking ved at benytte trivago. Over 1 million hoteller og 175 millioner hotelanmeldelser fra hele verden er inkluderet i søgningerne på trivago.

Denne pressemeddelelse må publiceres med henvisning til www.trivago.dk. Skriv til vibe.fogh-andersen@trivago.dk for at modtage pressemeddelelser fra trivago.

Similar articles

Hvor skal du hen i påsken?

En nylig undersøgelse fra hotelsøgesiden www.trivago.dk giver et indblik i danskernes rejseplaner for påsken 2017. Opgørelsen viser, at europæiske hovedstæder er populære valg blandt danskerne. London

tHPI: Denne destination er den dyreste i norden

En nylig opgørelse over hotelpriser fra www.trivago.dk viser, at Island fortsat stiger i popularitet. Fra marts 2011 til marts 2017 er hotelpriserne på Island steget med hele 137 %.  Til sammenligning

trivago Awards 2017: Danmarks Bedste Hoteller

Brugeranmeldelser får stadig større indflydelse på vores valg af hotel. Erfaringer fra tidligere besøgende giver os et godt indblik i, hvilken oplevelse vi kan forvente, når vi kommer til hotellet. De