Bliv fundet på trivago

Har du et hotel eller en bookingside og ønsker at øge kvaliteten af den trafik, der er på din hjemmeside? Vi er verdens største hotelsøgemaskine. Sammen kan vi få utrolige ting til at ske. I de sidste 10 år har trivago fokuseret på at registrere hotelpriser fra de bedste kilder online, og det er stadig vores fokus i dag. Hotel- og bookingsider bør være nemme at finde og skal kunne konkurrere online. Derfor er det vores mål at oplyse priser og markedsføre unikt indhold på trivago. Vi har inkluderet flere oplysninger nedenfor. Ved at registrere dig på trivago kan din hjemmeside modtage trafik af høj kvalitet fra de mange rejsende, som bruger trivago.

Hvorfor samarbejde med trivago?

  • 55

    Platforme på 33 sprog

  • 1,4

    Mia. besøg pr. år

  • 487

    Mio. kvalificerede henvisninger pr. år

Hotelejere, hotelmanagere og hotelkæder

trivago Hotel Manager

trivago Hotel Manager (tHM) gør det muligt at administrere og opbygge din unikke hotelprofil på trivago med henblik på at rangere højere i søgeresultaterne. Vi har bemærket, at hotelejere, som aktivt opdaterer deres hotelprofil på trivago, i gennemsnit modtager fem gange flere klik.

trivago Hotel Manager leverer et udvalg af gratis og betalte markedsføringsløsninger, igennem hvilke du til enhver tid kan forbedre din præstation yderligere og dermed gøre vores brugere til dine kunder.

Du vil få adgang til en omfattende udspecificering af hovedområderne, som direkte påvirker din online succes på trivago: Hoteloplysninger, omdømme og priser, plus tydelige og enkle trin til forbedring og vedligeholdelse af disse faktorer. Og det er nemt at bruge! Find ud af mere ved at tilmelde dig trivago Hotel Manager.

trivago Quality Test

Hvis du ønsker at forbedre dit hotels omdømme og komme højere op i søgeresultaterne, kan trivago Quality Test også være relevant for dig. Omdømme på nettet er blevet en vigtig faktor i hoteludvælgelsesprocessen. Vi mener, at dit omdømme på nettet bør være baseret på omfattende og kvalitative data om de særlige faciliteter, som dit hotel tilbyder. Få flere oplysninger her.

Quality Test er et unikt og pålideligt bedømmelsessystem, der gør det muligt at skabe et sammenfattet, autentisk billede af dit hotel.

Direct Connect

Direct Connect gør præcis, hvad navnet antyder: Det sætter dine gæster i direkte forbindelse med dig. Dine priser bliver fremhævede, og vores CPC-model (cost per click) tilbyder dig fleksibilitet i forhold til dine kampagnemål.

Du får adgang til vores skræddersyede kampagneovervågningsværktøjer for at justere dine CPCs i forhold til dit budget og din præstation, og du får fuld support fra vores team for at sikre, at du får mest muligt ud af trivago – vi vil gerne rådgive dig.

trivago tilbyder et udvalg af Direct Connect-løsninger til de største hotelkæder, såvel som de mindre selvejede hoteller. Vi har en løsning til alle hoteller, uanset teknisk kunnen og ressourcekapacitet.

 

 

Bookingsider

trivago booster din metasøgningstilstedeværelse globalt og gør det muligt for dig at konkurrere med mere end 200 af dine bookingkonkurrenter. Fordi vi mener, at alle fortjener en fair chance for at konkurrere.

Du modtager kvalificeret trafik, som du selv kan afgøre værdien af – med fuld og justerbar kontrol over din kampagne ved hjælp af en CPC-model.

Vi leverer omfattende data i vores skræddersyede analyseværktøj, hvilket gør det muligt for dig at overvåge din kampagnepræstation på daglig basis. Vores tekniske team sikrer en problemfri integration og yder kontinuerlig support, mens vores Account Managers personligt hjælper dig med at administrere din kampagne og deler værdifuld viden med dig for at sikre, at du opnår de bedste resultater.

Send os en mail, hvis du er interesseret i at oprette en kampagne på trivago.

CRS-leverandører

Nogle hoteller har ikke ressourcerne eller teknologien til at markedsføre deres priser og modtage bookinger fra trivago. Hvis de bruger en Central Reservation System-leverandør (CRS-leverandør), som er kompatibel med vores systemer, kan vi tilbyde vores Direct Connect-løsninger.

Ved at samarbejde med trivago opnår du en konkurrencemæssig fordel med henblik på at erhverve nye kunder. Kontakt os for at høre mere.