Søg efter lykken

Vores team bestående af mere end 1.100 kreative ildsjæle fra hele verden arbejder hver dag på at levere en hotelsøgning som er nemt tilgængelig, hurtig og uvildig, så du kan se hvad dine muligheder er. For os drejer det sig om tillid og autenticitet. Ligegyldigt om vi hjælper dig med at finde dit ideelle hotel, udvikler en app eller sikrer vores medarbejderes udvikling, så lægger vi stor vægt på at skabe et firma, som gør det muligt at få mere ud af livet. Vi lever for “aha” øjeblikkene og er drevet af vores passion. Vi når aldrig toppen, vi er aldrig færdige med at udvikle os. Vi fokuserer på at levere kundecentrerede produkter, som giver individet indsigt og viden og derved en personaliseret og fair oplevelse.

  • 1,3

    Millioner hoteller

  • 200+

    Bookingsider

  • 55

    Lokale platforme

trivago på farten

Hvor vil du hen?

Omfattende søgning og prissammenligning imellem 1,3 mio. hoteller fra mere end 200 bookingsider.

Vores entreprenører

Interviews, artikeler & events

Sydney Burdick - Global Corporate Communications

Ønsker du at interviewe trivago, eller at vi taler ved jeres event? Kontakt os gerne på engelsk.

trivago 1%

Vi ville ikke kunne nyde alle mulighederne og oplevelserne, som trivago tilbyder, med god samvittighed uden at give noget tilbage. Vi har skabt trivago 1 % for at donere 1 % af vores årlige profit til udvalgte velgørenhedsorganisationer. Det kan være tilskud til at bygge skoler i Myanmar, indsamle gaver til mindre velstillede børn eller at skabe opmærksomhed om Movember – vi leder altid efter muligheder for at give noget tilbage.

I løbet af det 1. halvår præsenterer trivagos medabejdere projekter eller organisationer, som de brænder for, og hele virksomheden kan så stemme for de projekter, som de gerne vil støtte op om. Derefter donerer trivago en tilsvarende andel af den årlige profit til hver sag i forhold til det antal stemmer, det har fået.